Kurumsal

Web Tasarım Hizmeti

Firmamız, web tasarım ve Google SEO sektöründe 2006 yılından buyana 500'den fazla kişisel ve kurumsal firmanın internet sitesi tasarımını yapmıştır. Web tasarım müşterilerimiz için her zaman %100 müşteri memnuniyetini hedeflemiş ve bu amacına ulaşmıştır.

SİZCE 500'DEN FAZLA KURUMSAL FİRMA YANILIYOR OLABİLİR Mİ ?

Firmamızın en temel prensibi müşteri memnuniyeti demiştik. Peki bu noktada neler yapıyoruz ? Kesinlikle sizleri yolda bırakmıyoruz. Bizimle çalışmak için size sunabileceğimiz en büyük ispat müşterilerimizi aramanızdır. Onlar size bizi anlatacaktır. Sabit fiyat politikamız, müşteri odaklı çalışma yapımız, uzman personel ve güçlü teknik alt yapı ile birçok firmaya web site tasarımı hizmeti veriyoruz.

Akweb Bilişim Hizmetleri olarak sizleri de mutlu müşterilerimiz arasında görmekten mutluluk duyarız.

 

%100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ KAZANMIŞ SAYILI WEB TASARIM FİRMALARINDANIZ.

Web tasarım için bir çok firma müşteri memnuniyetini hedefler. Fakat kimler bunu sağlayabilir ? Firmamız 2006 yılından çalışmaya başladığı ilk müşterisi ile hâlâ sorunsuz şekilde çalışmaya devam etmektedir. Buda gösteriyor ki %100 müşteri memnuniyetini başarılı şekilde sağladık. Peki Nasıl...

 

GOOGLE'DE YÜKSELEN DOĞAL ARAMALARDA BULUNABİLEN SİTELER TASARLIYORUZ.

Web sitenizin tasarım anından tutunda içeriklerin eklenmesi aşamaları dahil olmak üzere %100 arama motorlarına uyumlu şekilde tasarlıyoruz. Güncel google algoritmalarına uyumlu TAMAMEN KULLANICI HEDEFLİ olarak internet sitenizi tasarlayarak ürün ve hizmetlerinizin google ve diğer arama motorlarında doğal şekilde bulunabilmesini sağlıyoruz. Bu sayede ticaretinizi hareketlendiriyor, satışlarınızı artırıyoruz.

 

KULLANICIYI YORMAYAN WEB SİTELERİ ÜRETİYORUZ

İnternet denizinde en sık yaşanan ve bir çok firmanın tabiri caizse kan kaybettiği nokta yavaş çalışan ve sürekli hata veren internet siteleri... Yavaş açılan, kullanıcılara aradıklarını sunamayan ve hatalı yazılımlar ile yapılan web siteleri aksine müthiş hızlı, kullanıcıyı yormayan, müşterilerinize sitenizde aradıklarını verebilen internet siteleri oluşturuyoruz.

MERAK ETMEYİN, YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR ŞEYİ SİZLERE VAADETMİYORUZ.

logo.png

İletişim bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

A Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Bulvarı Mall Of İstanbul Kat:17 Dr:136 Başakşehir - İstanbulE [email protected]M 0850 885 0863M 0541 272 3056

Bizi Takip Edin

Abone olun, Bizimle kalın...

Bültenimize abone olarak yenilikler ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.